Wat is ons goede doel

21-03-2019

Als je aan een goed doel denkt dan komen er meestal heel veel vragen omhoog. Waar moet je aan denken? Er zijn zo veel goede doelen, dat het kiezen moeilijk is. Het was lastig, maar we hebben een keuze kunnen maken.

We hebben gekozen voor KiKa als goed doel, omdat we een docent bij ons op school hebben en haar verhaal raakte ons heel diep. Haar verhaal gaat over haar kind die ook kanker had en eraan dood is gegaan. Toen ze dat verhaal vertelde, waren wij wel erg overtuigd dat ons goede doel KiKa moest worden. 

Je hoort het gezegde weleens: de jeugd heeft de toekomst. Naast een goede maatschappij wegzetten en een belangrijke opvoeding is de gezondheid van een ieder heel belangrijk. We willen niet alleen bijdragen aan het verdere onderzoek tegen kanker. We willen ook doneren voor een mooie muurschildering op de kinderkankerafdeling. We willen ook bijdragen aan bedden voor moeders en vaders zodat ze hun kinderen troost kunnen bieden. We willen ook bijdragen aan betere pruiken voor de kinderen die kanker hebben overwonnen. 

Wij willen bijdragen aan onze naaste tieners, wij willen bijdragen aan de jeugd.

van Maerlant, 5223 DE , 's-Hertogenbosch, 073 - 61 32 931 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin