Dorvar

Van Doremalen Varkensfokbedrijf

En weer een nieuwe sponsor! Van Doremalen Varkensfokbedrijf bedankt voor de sponsoring!

Sponsoring

Willie Robben en Bakker Nuwelant

Op de valreep van Horecabedrijf Willie Robben 40 Ice Tea gekregen en van Bakker Nuwelant 80 krentenbollen gekregen. Namens de organisatie van de Mont Ventoux: bedankt!

— Media Presentaties —

Jan Willem van den Akker


''Of het nu gaat om content-marketing, social media marketing, bedrijfsvideo's of webdesign, wij zijn van alle markten thuis.

Media Presentaties: social media, bedrijfsfilms, bloggen, vloggen, contentproductie, websites, TV-programma's, spreker, ( TV ) presentator, dagvoorzitter, events, columnist en muziekoptredens.''

Tevens verzorgt ons bedrijf presentaties op scholen en instellingen.

— BoerSlides & Disco —

Frank Disco 

''In de wereld van waterglijbanen en waterspeeltoestellen zijn we helemaal thuis. Samen met u zetten we onze ervaring graag om in waterattracties met maximale meerwaarde.

Plezier, spanning, G-krachten, snelheid, gewichtloosheid, adrenaline, sensatie; het zijn allemaal begrippen die terug te vinden zijn in onze waterglijbanen. Van dansend water, waterpaddenstoelen en waterkanonnen tot een sterrenhemel, daglichtringen, stroboscopen of rookmachines in spectaculaire snelheidsbanen. Of het nu gaat om een eenvoudige waterglijbaan, een waterspeelpark of een uitgebreide waterglijbanencombinatie, niets is ons vreemd.

Technische inspecties en aantrekkelijke waterspeeltoestellen tot de grootste, spectaculairste waterglijbanen: BoerSlides & Disco BV kan elke uitdaging aan!''

— Holla Advocaten —

Robert  van Muijen

Professionele juridische hulp.

''door te ondernemen loop je risico's, wij staan u bij om ze beheersbaar te houden.''
— Cafe Cinq —

Daan Gondrie

''Op deze unieke locatie aan de Bossche Parade is dit de plek om even bij te komen van de steile trappen van de Sint Jan of van het winkelen in de Bossche binnenstad. In een stijlvol, strak interieur met een inspirerende LED-verlichting met steeds wisselende kleuren, is er ruimte voor ontspanning en gezelligheid.

Neem de tijd en trakteer uzelf op een lekkere lunch. Met zorg bereiden we diverse broodjes, salades en warme gerechten. Dat is niet onopgemerkt gebleven: Café CinQ staat in de wijde omtrek bekend om zijn CinQwich en Boeuf CinQ!

Ook kunt u dagelijks bij ons terecht voor een borrel en een aangenaam diner.''

— Medische Voetzorg Den Bosch —

Fleur Wagenaar

''Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid om alle mogelijke risicovoeten te behandelen. Deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarnaast heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en antidruk technieken opgedaan. Hiermee vergroot ik de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Als medisch pedicure werk ik volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelend) arts of podotherapeut.`'

— Krohamer —

Evert Hamerslag en Frank Kroon

Krohamer is voor al uw installatie en loodgiet problemen.

— Blue Industry —

Inge de Bont

''Blue Industry kenmerkt zich door geraffineerde details. We proberen elk artikel, of het nu een shirt colbert of knitwear is, door middel van subtiele details, onderscheidend te maken. Maar wel zo, dat de artikelen ook goed met elkaar te combineren zijn. Je kunt je gemakkelijk compleet in Blue Industry kleden.
Blue Industry heeft een clean uiterlijk, waardoor dit goed formeel gedragen kan worden. Doordat de Nederlandse kleedstijl steeds meer smart casual wordt, zie je dat Blue Industry ook informeel wordt gedragen. Een damaged jeans kan prima gecombineerd worden met een clean shirt of colbert van Blue Industry.
Dus Blue Industry kan elk moment van de dag, voor elke gelegenheid gedragen worden. ''

— Bakkertje Deeg —

Welkom bij Bakkertje Deeg

Welkom bij Bakkertje Deeg, dé nostalgische bakker uit het Brabantse Heusden. Innovatie, ambacht en beleving gaan bij ons hand in hand, rijkelijk overgoten met een nostalgische saus. 

— Kupers Reizen —

Kupers Touringcars heeft sinds 1931 ervaring met alle facetten van personenvervoer. Zoekt u vervoer van 20 of 5000 personen, voor een bestemming dichtbij of ver weg? Wij bieden een passende oplossing. Onze ruim 80 moderne en luxe touringcars behoren tot de meest milieuvriendelijke en veilige vervoersmiddelen beschikbaar, dat is toch ook wat u wilt uitdragen naar uw medepassagiers? Ons wagenpark is gevestigd in Weert, Eindhoven en Tilburg. Wij verhuren touringcars aan groepen, scholen en verenigingen door heel Limburg en Noord-Brabant.

— Detron —

Elke branche heeft te maken met specifieke uitdagingen. Die van jou staan bij ons centraal. Waarmee kunnen we je helpen? Kies je branche en ontdek de actuele thema's. 

van Maerlant, 5223 DE , 's-Hertogenbosch, 073 - 61 32 931 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin