Waarom gekozen voor Kika?

19-03-2019

Zoals de meeste mensen al weten is kanker een heftige ziekte en we willen niet dat er nog meer mensen aan dood gaan. 

 • Onderzoek naar de genezing van kinderkanker
  Tot voor kort werd slechts 70% van de kinderen met kanker beter. Dankzij onderzoek is dat inmiddels al 75% geworden. Maar dat betekent dat nog steeds 1 op de 4 kinderen het niet redt. KiKa wil naar minimaal 95% en het liefst willen we dat ieder kind beter wordt!

 • Verbetering van de kwaliteit van de behandeling
  Behandelingen (chemo, bestraling, etc.) zijn vaak heel heftig en pijnlijk, met alle gevolgen van dien. KiKa wil dit verbeteren zodat de bijwerkingen minimaal zijn.

 • Vermindering van bijwerkingen na behandeling
  Ook na de behandeling van kinderkanker kan herstel nog lang duren. Soms zijn de bijwerkingen zo heftig, dat kinderen hier hun leven lang last van blijven houden. Dit moet en kan beter!

 • Prinses Maxima Centrum
  Eén nationaal kinderoncologisch centrum, waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt. Nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Dat kan sinds kort eindelijk in het nieuwe Prinses Maxima Centrum, dat voor een groot deel dankzij KiKa tot stand is gekomen!

 • Volledig afhankelijk van donateurs
  Wist je dat KiKa geen subsidie van de overheid krijgt, en dus volledig afhankelijk is van donateurs, sponsors, actievoerders en vrijwilligers?

 • Hoe meer geld er opgehaald wordt, hoe meer er mogelijk is!
  Ja, er zijn vele acties door heel Nederland voor KiKa. Maar daardoor is het ook mogelijk om grote resultaten te boeken. Het Prinses Maxima Centrum was nooit tot stand gekomen als niet zoveel mensen zich in zouden zetten voor KiKa!

van Maerlant, 5223 DE , 's-Hertogenbosch, 073 - 61 32 931 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin